secció:
OLOT.DOC | Públic General
17.00
ENTRADA I PRESENTACIÓ A l'ACTE
17:20
Projecció 'BINU:
història de
dues estrelles'
19:00
sessió disco 80/90 amb piscolabis
2023 | Catalunya | 80 min
Informació
VO en català
ENTRADA 5€| REDUÏDA per a L’ASSOCIACIÓ GENT GRAN OLOT
La programació es complementarà amb una “sessió disco 80/90 amb piscolabis”
Festivals, premis i crÍtiques
(2023) Première mundial al 42 CAMBRIDGE Film Festival
(2024) Biznaga de Plata al millor llargmetratge de la secció “Cinema Cocina” al 27è FESTIVAL DE MÀLAGA, Selecció oficial al DOK.fest München, Selección oficial al DOCS.Barcelona
“El documental Binu, història de dues estrelles posa de rellevància el valor social, cultural i gastronòmic d’un dels restaurants més singulars de Catalunya.” (The New Barcelona Post - Anna Torrents)
Crèdits
Guió i Direcció: Guillem Cabra, Mar Clapés
Productora: La Manchester Radiofònica
Producció Executiva: Ricard Ustrell
Direcció de Producció: Guillem Cabra
Fotografia: PACO AMATE
So directe: JORDI ROSSINYOL
Edició: Guillem Cabra
Música: Ubaldo & Langï, Oriol Puig
GUILLEM CABRA - Guió i Direcció
Periodista i realitzador. Ha treballat a ràdio i a televisió com a guionista, presentador i productor d’actualitat, espectacles i documentals. Ha participat a El Suplement de Catalunya Ràdio, Quatre Gats, Planta baixa i Col·lapse (TV3), i a documentals com El triángulo de Sternberg i Ucrania, huir o quedarse (Movistar+).
MAR CLAPÉS - Guió i Direcció
Va estudiar a la UAB i l’any 2015 va finalitzar el Màster en edició cinematogràfica a l’ESCAC. Ha treballat en projectes com Six Dreams (2019, Amazon) pel qual va rebre un Emmy. Ha co-dirigit el seu primer documental, Binu: història de dues estrelles, i actualment treballa en la preparació de El Cielo está azul y el mar está tranquilo, projecte documental que co-dirigirà amb Cristina Marín.